Factions

National Guard
Applications: Closed
Applications closing time: Not set
Max applications: Not set
Minimum level: 15

Click to access NG Forum

Click to access Department General Rules

National Guard este o instituție militară așezată în inima deșertului Las Venturas, într-o zona care poartă numele de AREA 51. Aceștia se ocupă cu cei mai periculoși infractori și cu supravegherea închisorii.


Intervenții organizate și strategic desfășurate, aceștia duc la împlinirea tuturor misiunilor cu succes și la înlăturarea pericolului din cele 3 orașe.

Ca să intri în această armată trebuie să ai un comportament exemplar și un limbaj adecvat, dar mai ales perseverență și experiență. National Guard dispune de 2 antrenamente pentru a vă învăța cum să vă descurcați în aer, cât și în mânuirea armelor. Dacă veți reuși să intrați în acest departament, ca rank 1 vă veți ocupa de administrarea închisorii, să asigurați ordinea și disciplina în închisoare.
 

După ce veți avansa în rank, și anume 2+, aveți posibilitatea de a vedea ce înseamnă cu adevărat viața de soldat, veți merge după infractorii care sparg banca și după cei care nu coopereaza când sunt urmăriți de poliție. 

Cu timpul aveți posibilitatea de a avansa în rank, însă pentru acest lucru trebuie să aveți vechime, să dați dovadă de un comportament aparte, un limbaj corespunzător, să vă faceți datoria de polițist și să fiți capabili să lucrați în echipă indiferent de situație.