Factions

The Tsar Bratva
Applications: Opened
Applications closing time: Not set
Max applications: Not set
Minimum level: 25

Click to access The Tsar Bratva Forum

Click to access Gang General Rules

The Tsar Bratva este o organizație criminală condusa de un Pakhan, fiind totodată una dintre principalele grupuri criminale ce constituie Mafia Rusă, primordial compusă din bandiți de origine slavă, ce datează încă din secolul al XX-lea, în zona Uniunii Sovietice. Dezvoltându-se progresiv și ajungându-se la expansiune în urma stăpânirii sistemului rusesc, aceste grupuri s-au răspândit peste tot în lume.


 
Tsar Bratva a fost printre primele ganguri apărute funcționând prin respectarea sferelor de influentă a zonelor, prin respectarea și adaptabilitatea la noile condiții. O caracteristică importantă pentru Tsar Bratva o reprezintă interconexiunile cu puterea politică, având de asemenea relații de afaceri cu diferite organizații.


 
The Tsar Bratva se deosebește de celelalte ganguri prin structură. Tsar Bratva are o origine, fiind bazată pe așa numita familie. Cei care nu respectă aceste legi interne sunt pedepsiți exemplar prin metode deosebit de brutale, ajungând-se până la asasinarea acestora.


 
Tsar Bratva este localizata în nordul orașului Las Venturas, având ca rivali Red Dragon Triads și Southern Pimps, ducând o lupta acerba cu aceștia pentru dominarea orașului. Tsar Bratva reprezintă autoritatea în domeniul afacerilor, precum spălarea de bani, traficul de arme, de carne vie, de droguri, fiind omniprezentă în toate acțiunile din cele 3 orașe.


 
Apartenența la acest gang se face prin îndeplinirea unor cerințe precum comportamentul exemplar, capacitatea de a te integra într-un colectiv, a te descurca în situații limită, dedicarea și devotamentul față de grup. Un lucru cunoscut de toți este faptul că Bratva se mândrește cu membrii pe care îi are prin loialitatea și comportamentul de care dau dovadă. Selecționarea membrilor se face dintr-un număr mare și numai cei mai buni ajung alături de Bratva.